Follow us

About us

Le Beaute – Online webshop voor exclusieve hijabs, hoofddoeken en sjaals.

Onze filosofie

Een hoofddoek is meer dan alleen het woord doet vermoeden. De hedendaagse moslima vertegenwoordigt haar religie door het dragen van een hijab, maar het effect ervan valt niet te onderschatten. Het is immers de eerste aanblik en daarom kan een zuster best onderscheidend en vroom zijn. De moderne moslima is stijlvol en daar hoort ook een stijlvolle hoofddoek bij. Le Beaute is hierbij graag van dienst.

Le Beaute is een familiebedrijf beter bekend onder de naam Belfqih. We hebben al meer dan tien jaar ervaring in de verkoop van hijabs, hoofddoeken en sjaals. Je kunt ons vinden op de Dappermarkt in Amsterdam-Oost en op de Bos en Lommermarkt in Amsterdam-West. Ook beschikken wij over een winkel op de Dappermarkt. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in stoffen, afmetingen, kleuren en stijlen. Het is in het belang van onze onderneming onderscheidend te zijn. Daarom beschikken wij over een exclusieve collectie. Deze wordt weloverwogen aangeschaft met oog op functionaliteit.

De hoofddoeken van le Beaute worden ontworpen om stijl, mode en schoonheid te combineren met religie. Onze hoofddoeken zijn specifiek ontworpen voor de hedendaagse moslima. Verschillende stijlen, kleuren en stoffen worden gecombineerd om een brede waaier aan unieke hoofddoeken te creëren.

Omdat we comfort zeer hoog achten hebben we ervoor gezorgd dat elk model shawl ruw is aan de binnenzijde waardoor hij goed op het hoofd blijft zitten. Onze hoofddoeken kunnen op verschillende manieren gedragen en gecombineerd worden. Verscheidene stoffen zoals zijde, fluweel, chiffon, satijn, luxe crêpe, katoen, linnen en hoog kwaliteitsviscose hebben wij in ons aanbod.

Ons doel is om de beste kwaliteit als ook de mooiste ontwerpen te kunnen aanbieden.